Vi kender terminologien, og vi ved, hvordan den komplicerede teknologi forklares og perspektiveres, så nytteværdi og forretningsfordele står klart og enkelt.

Solid erfaring fra de største brands

I Kontekst Kommunikation råder vi tilsammen over +50 års erfaring med at udvikle og eksekvere PR- og kommunikationsopgaver for teknologivirksomheder. Vi har et indgående og erfaringsbaseret kendskab til muligheder og udfordringer, både set indefra og udefra. Vores erfaring er baseret på arbejde for en række af verdens helt store globale it-brands, herunder IBM, Intel, Lenovo og Verizon. Men også fra danske teknologivirksomheder som fx Stibo og Mondo.

Vi kender terminologien
Hos os behøver du ikke forklare, hvad begreber som internet of things, big data, ai, vr, cloud, fin-tech, cobotics osv. dækker over. Vi kender terminologien – og vi ved, hvordan den komplicerede teknologi forklares og perspektiveres, så nytteværdi og forretningsfordele står klart og enkelt.

Vi holder os opdaterede
Vi sørger løbende for at holde os opdaterede ved at følge debatten og nyhedsstrømmen inden for it og digitalisering i både danske og internationale medier. Ind i mellem anmelder vi også bøger om den digitale udvikling fra toneangivende internationale forfattere for dagblade i Danmark.

Kontakt os gerne for en uforpligtende dialog om, hvordan vi kan hjælpe med at afdække de gode muligheder, strukturere indsatsen og eksekvere på kommunikationsarbejdet for din teknologivirksomhed.