Kontekst Kommunikation er et bureau med solid erfaring fra store danske og udenlandske virksomheder.

 

Vi har siddet med på begge sider af bordet og ved, hvad der virker. Både i direktionslokalet og hos dine stakeholders. Med udgangspunkt i din forretning og din kontekst skaber vi opsigtsvækkende kampagner og løsninger, der sætter værdi ind på bundlinjen. Både den sorte og den grønne.

Vi tager afsæt i en kombination af best-practice og kreativ nytænkning, når vi udvikler strategier, kampagner, og materialer. Og vi gør en dyd ud af at tænke ’hele vejen rundt’, så relationen til både interne og eksterne interessenter bliver styrket.

Vi hjælper gerne hele vejen fra strategi til eksekvering, og vi ved, hvad det kræver at skabe en slagkraftig kombination af branding, marketing og PR, når der er behov for det.

Vores netværk af stærke samarbejdspartnere i både Danmark, Norden og Europa betyder, at vi hurtigt kan sammensætte det rigtige hold og effektivt koordinere indsatsen på tværs af forskellige lande.

Kontekst Kommunikation er den danske partner for Spoon, der er Nordens største content marketing bureau med 200+ medarbejdere i Sverige, Norge og Finland samt Storbrittannien.

 
 

Vi har arbejdet med mange brancher og indsatsområder, men på disse 6 områder skiller vi os især ud.

 
Kontekst.alle-ikoner.131117.png
 

 Vi er fire partnere, der har stiftet Kontekst Kommunikation, fordi vi simpelthen ikke kan lade være med at arbejde sammen. Vi kender nemlig hinanden - rigtig godt. Mange års samarbejde gør, at vi ved lige præcis, hvordan vi skal kombinere vores individuelle styrker til at løse opgaverne bedst muligt.  

Gode samarbejdspartnere
Vi samler ligeså meget på gode mennesker som på gode ideer. Derfor er vi så glade for at slå følge med nogle af de dygtigste folk, vi kender. Som fx Nana Balle, der har smag for gode fortællinger på fødevareområdet. Eller Anna Christine Rasch, der kan hjælpe jer med at få et stabilt fodfæste i den nye medievirkelighed. Sammen med dygtige grafikere, digitale bureauer og SoMe-eksperter er de med ombord for at sikre så mange visionære ideer og så højt et fagligt niveau som muligt. 

 

Lise Schubart
Jeg ved, at vejen frem er relationer og de kernebudskaber, der forbinder din forretning med det, der optager dine interessenter.

Lise Schubart, partner og adm. direktør

Med mig ved jeres side får I en toperfaren konsulent med stærk forretningsforståelse og velafprøvet viden om, hvordan man kommer igennem med sine budskaber over for kunder, samarbejdspartnere, medarbejdere og andre relevante stakeholders. Jeg er en udpræget holdspiller med fokus på proces og samarbejdet mennesker imellem. 

De seneste 7 år har jeg været kommunikations- og marketingchef hos Copydan AV-foreningerne, hvor jeg har arbejdet med strategier og projekter inden for den danske kultur- og medieverden. Før det var jeg direktør for den danske afdeling af den internationale tech-PR-kæde Text100, hvor jeg arbejdede med virksomheder som IBM, Discovery, Panasonic, F-secure og en lang række andre teknologi- og medievirksomheder. Før den tid var jeg kommunikations- og marketingchef hos Stibo og Mondo.


Marie-Louise Arnfast
Hvordan kan kommunikation understøtte din forretning? Og hvordan udarbejder vi en plan for det? Det er mit speciale.

Marie-Louise Arnfast, Partner

Jeg har arbejdet med strategisk kommunikation og branding i virksomheder som IBM og Mærsk - men også i forhold til mindre og mellemstore virksomheder. I værktøjskassen har jeg en MBA, en universitetsuddannelse inden for retorik og kommunikation, en journalistisk baggrund og mange års erfaring som leder af kommunikationsfunktioner. Det trækker jeg på, når vi sammen skal finde ud af, hvordan kommunikation kan videreudvikle din forretning.

Metoderne kan anvendes i alle brancher. Men de mange år inden for IT-branchen og de seneste års arbejde med energi-teknologier har givet mig en særlig indsigt her. Og jeg er fascineret af, hvordan teknologi, økonomi og bæredygtig udvikling kan gå hånd i hånd.


Michael Kirkeby
Kommunikationen skal have et formål, den skal kunne betale sig. Det er det enkle udgangspunkt, når jeg hjælper med at udvikle strategier, budskaber og taktikker, som hjælper din forretning videre.

Michael Kirkeby, Partner

Jeg balancerer mellem begejstring og snusfornuft i min rådgivning, men sætter en ære i at levere en reel vurdering (og ikke drømmesyn) af din virksomheds muligheder fra strategi til taktik. Måske er det den jyske baggrund, der slår igennem – måske er det bare meget fornuftigt.

Jeg arbejder med forretningsudvikling og med de historier, der kan samle og drive din virksomhed fremad. Jeg kender klassiskerne fra Københavns Universitet, og jeg kender historiernes anvendelighed fra mange år i den københavnske bureauverden, bl.a. som dansk landechef for det globale pr-bureau Text100. Jeg har været tæt på et væld af virksomheder og organisationer, internationale giganter og mindre danske, offentlige og private. De fleste gemmer på flere gode historier, end de selv er klar over. Og som fortjener et publikum.


Camilla Tollstorff Ardilsø
I min verden er glasset aldrig helt fyldt op. Der er altid plads til at identificere nye, kreative muligheder, der skaber engagement og interesse for din virksomhed.

Camilla Tollstorff Ardilsø, Partner

Jeg er en fornyer. Med afsæt i det, der allerede fungerer godt, går jeg på jagt efter nye vinkler, virkemidler og historier, der skaber opsigt og engagement hos kunder, medarbejdere og beslutningstagere. Det er ikke bare flødeskum på toppen. Det er kreative kampagner, der tager afsæt i virksomhedens identitet og vision, og som kan bruges af ledelsen, redaktøren, kundekonsulenten, sælgeren, SoMe-medarbejderen – og hvem der ellers er ansvarlig for virksomhedens miks af interne og eksterne kommunikationskanaler.

Jeg trives ligeså godt i fasen med at udtænke strategien, som i fasen med at skrive teksterne, pakke pressekittet, og opstille bannerne. Jeg har tidligere været ansvarlig for B2C-porteføljen hos det globale PR-bureau Text100 med kunder som Panasonic, Phillips og Pure. I de seneste 7 år har jeg arbejdet med kommunikationsudfordringer i kultur- og mediebranchen – bl.a. med udvikling af strategi og kampagner hos Copydan AV-foreningerne og Copydan Tekst & Node


Nana Balle
Den stærke fortælling er det, der gør din virksomhed eller organisation til noget særligt. Den vil jeg gerne skabe sammen med dig – særligt hvis du arbejder med fødevarer. For jeg er vild med mad og ord.

Nana Balle, Associeret partner

Min passion for gode råvarer og det gode måltid har tændt min professionelle interesse for den rolle, som mad spiller i vores samfund – både som global udfordring, som vækstgenerator, som nydelse og som socialt og kulturelt fænomen. Og jeg vil meget gerne hjælpe mad-aktører med at få deres fortælling på plads og ud i verden. Mit kommunikative køkkengrej består af en velsmurt pen og evnen til at samle folk til en levende og engagerende fortælling omkring det virtuelle langbord. Jeg anvender dog også gerne mit grej inden for andre brancher end fødevarer.

Som cand.scient.pol., journalist og Executive Master i Corporate Communication arbejder jeg i krydsfeltet mellem kommunikation, organisation, samfund og individer. Jeg kan skabe engagement og forandringer, og min karriere i Mærsk, IBM og Arla Foods har især vist mig værdien af at engagere medarbejderne, når virksomhedens budskab skal forankres.


2018-January-anna3.jpg
Ønsker I at arbejde mere strategisk med jeres kommunikation i den nye medievirkelighed? Jeg kan hjælpe jer med alle dele af processen lige fra formulering af nye kommunikationsmål til at få kompetencer og arbejdsgange på plads.”

Anna Christine Rasch, Associeret partner

Kulturen har været mit faglige omdrejningspunkt de sidste mange år. Det har været både lærerigt og udfordrende at arbejde med strategisk kommunikation i en politisk styret organisation og virkelighed.

Lige nu står vi midt i en spændende udvikling, hvor nye medier og medievaner har skabt rum for nye måder at tænke kommunikation og forretning på.

Som kommunikationsrådgiver i Kulturministeriet har jeg ikke alene beskæftiget mig med overvejelserne om, hvordan man når de ønskede målgrupper med det rette indhold på de rette platforme, når algoritmerne i nyhedsstrømmene på de sociale medier er i konstant forandring. Men også med den store udfordring, det kan være at omstille sin kommunikationsafdeling og organisation til at skabe resultater i en ny medievirkelighed.