Den nye i familien: DisseminationServices.eu

DisseminationServices.eu er websitet for en ny og spændende tjeneste, som hjælper EU-støttede forskningsprojekter i Danmark og på tværs af Europa med vise deres resultater frem for verden – i form af faglig formidling (dissemination), i form af kommunikation til den bredere offentlighed og i form af tiltag, der gør det muligt for andre at udnytte resultaterne.

Forskning og videnskab har altid været vigtig, men er det måske endnu mere i dag med de udfordringer, vi står over for. Lige så afgørende er det, at den nye viden og de solide fakta blive spredt og kommunikeret effektivt, så de kan oplyse vejen frem for os – frem mod bedre beslutninger og en mere bæredygtig udvikling i det hele taget. 

Klik ind på www.disseminationservices.eu og læs mere om det hele.

Der sker hele tiden nyt, så give os gerne et like og/eller følg os på Twitter eller på Linkedin. 

https://twitter.com/DisseminationEU

https://www.linkedin.com/company/28503803/admin/