Platform og synlighed for fremtidens kystkultur

Bæredygtig Kystkultur vil styrke det gode liv på vores kyster. Visionen var klar – vi hjalp med synligheden.

FREMTIDENS KYSTKULTUR? Hvorfor ender så få blæksprutter på de danske middagsborde? Kan man lave skaldyrsessens af strandkrabber? Bliver man smukkere af tang? Og vil det dieseldrevne tuk-tuk fra de blå fiskekuttere vige for bæredygtige el-drevne fiskefartøjer i fremtiden? Disse spørgsmål – og mange flere – er i luften i projektet Bæredygtig Kystkultur, som vil drive en bæredygtig omstilling i vores kystsamfund. 

Projektet drives af ildsjæle og eksperter i fællesskab, men havde brug for hjælp til at gøre projektet synligt og klart for interessenterne. Derfor har Kontekst Kommunikation løst flere opgaver for projektet, herunder 

• gennemarbejdning af projektbeskrivelse og fundraisingmateriale

• udarbejdelse af profilbrochure 

• udvikling af website

• sparring på kommunikation i øvrigt

Bæredygtig Kystkultur handler om at anvende havets ressourser på en skånsom og innovativ måde, så man kan skabe et godt og bæredygtigt livsgrundlag for mennesker, først og fremmest på Djurslandskysten, men på sigt også i resten af Danmark og ude i verden. I Kontekst Kommunikation er vi stærkt optagede af, hvordan vi sikrer bæredygtighed og samfundsnytte i fremtidens produktion og livsformer, ikke mindst når det handler om vores mad. Så vi er nok blevet lidt forelskede i Bæredygtig Kystkultur, og krydser fingre for, at der kommer flere blæksprutter på tallerkenerne og glade mennesker i de små samfund på vores kyster fremover.

Læs mere på projektets nye website her: http://www.nykystkultur.dk/

Foto: Steen Stender og Bæredygtig Kystkultur

Kontakt Nana og få mere at vide: tlf. +45 2295 1405, mail: nab@kontekstkommunikation.dk