Kontekst.CM-ikon.png
Vi taler lige så gerne om content branding som om content marketing. Vi kan både hjælpe med at sende kunderne afsted på vej mod den berømte salgstrakt – og med at brande, synliggøre og understøtte virksomhedens corporate brand i det hele taget.

 

Lad de stærke fortællinger brande din virksomhed

I Kontekst Kommunikation mestrer vi kunsten at finde og fortælle de gode historier og de spændende perspektiver, som udspringer fra din virksomhed. Så kan du bedre opbygge kendskabet, øge tilliden og fastholde kontakten til dine kunder og alle de andre, der omgiver din virksomhed.

Content marketing er nyt. I takt med, at udviklingen og anvendelsen af de digitale platforme fortsætter, giver det god mening at producere godt indhold, der nemt kan deles og bruges til at genskabe dialogen med alle dem, der har vendt ryggen til de gamle reklameformater og til en vis grad også de gamle medier. Man kan ikke bare regne med at møde sine målgrupper de samme steder i dag som i går. 

Og alligevel ikke nyt. Når det er sagt, er det selvfølgelig ikke nyt, at virksomheder differentierer sig i både egne og andres medier gennem indhold, som kan være nyttigt, inspirerende, praktisk, debatskabende, agendasættende, sjovt, salgsfremmende, advarende, rådgivende, oplysende, værdidefinerende - og meget mere.

Kort sagt indhold, der styrker kunderelationen og gør virksomheden til andet og mere end bare en leverandør, men også til en troværdig partner, en vigtig kilde til viden, en thought-leader der viser vej.

Troværdighed kræver mere end blot 'likeability'. I Kontekst Kommunikation har vi mange års erfaring med skabe indhold, historier og fortællinger, der bygger på ligedele autenticitet og interessant indhold, og som understøtter virksomhedens forretningsmål. Det handler om at sætte et klart fokus og om modet til at tro på den langvarige indsats. Frem for alt handler det om at levere varen hver gang. Skuffede indholdsforbrugere kommer sjældent igen.  

Derfor taler vi lige så gerne om content branding som om content marketing. Vi kan både hjælpe med at sende kunderne afsted på vej mod den berømte salgstrakt – og med at brande, synliggøre og understøtte virksomhedens corporate brand i det hele taget. Med den gode fortælling og det klare budskab i centrum formidler vi via tekster, videoer, lyd, infografik, flotte fotografier og stilsikkert layout – og gerne en blanding af det hele. Vi producerer både digitale formater eller flotte magasiner og bøger af papir, der kan holde i 100 år.

Kontakt Michael Kirkeby og få en uforpligtende dialog om, hvordan vi kan hjælpe med at afdække mulighederne for din virksomhed.

.